skip to Main Content

2021 nyarán az ország legújabb, legattraktívabb szabadtéri wellness fürdője nyílt meg Hajdúszoboszlón Prémium Zóna néven a strand területén belül, mely kiegészítő szolgáltatásként elérhető a fürdő látogatók számára.

A Prémium Zóna ötcsillagos minőségi igényeket elégít ki szemet gyönyörködtető, különleges látványelemeivel, egyedi víziélményekkel és kényelemi wellness szolgáltatásokkal. A Plitvice medencében hatalmas sziklás vízesés, beépített masszázs elemek, pezsgőágyak segítik az ellazulást. A Tahiti medencében hullámfürdő és vízibár, az Amazonas medencében sodrófolyó és emeletes jakuzzi tölcsérek nyújtanak különleges vízi élményt. A Prémium Zónába kiegészítő belépő megváltásával léphetnek be a strand vendégei.

A létesítmény 2,5 hektáron terül el, az együttes vízfelület meghaladja a 2500 négyzetmétert és 1.000 fő egyidejű befogadását teszi lehetővé.

Az élményövezet egzotikus medencéiben mintha világutazáson vennénk részt:

  • A Plitvice medencében hatalmas sziklás vízesésben gyönyörködhetünk, beépített masszázs elemek, pezsgőágyak segítik az ellazulást.
  • A Tahiti medence hullámzó vizében csobbanhatunk, majd vízibárjában trópusi koktélokat kóstolhatunk.
  • Az Amazonas medence emeletes jakuzzi tölcséreiben megmártózva csodálatos panoráma tárul elénk. A jakuzzik alatt a sodrófolyó örvényebiben lubickolhatunk.
  • A játékelemekkel felszerelt gyermek medence a legkisebbek szórakozásáról gondoskodik.
  • A vendégek kényelmét prémium párnás napágyak és napernyők szolgálják, az árnyékolást fedett pihenő jurták is biztosítják.
  • A kulináris élvezetekről a Prémium önkiszolgáló étterem gondoskodik.