skip to Main Content

A hajdúszoboszlói fürdőkomplexum része a Strandfürdő, mely májustól késő őszig minden korosztály számára a fürdőzés, a pihenés és a szórakozás lehetőségét biztosítja.

A tavaszi strandnyitó ünnepséggel megindul az élet a hajdúszoboszlói strandfürdő területén. A Hungarospa fürdőkomplexum szabadtéri fürdőegysége szeptember végéig várja vendégeit. A fürdőkomplexum közel 30 hektáros területén 15 medence kínál fürdőzési lehetőséget az ide látogatók számára. A fürdőzés mellett egyéb kikapcsolódási lehetőség is adott, mint a csónakázás vagy a vízi biciklizés a fürdő területén található csónakázótavon, minigolfozás a Mediterrán tengerpart melletti szigeten, de még a sakkozni is lehet a kőből kirakott sakktáblán a fajátszótér melletti területen.
Mediterrán tengerpart

A Strandfürdő területén 13 medencéje közül a tradicionális fürdőmedencék közül kiemelkedik a Hullámmedence és a Pezsgő medence. A strandfejlesztés során az egyik legnagyobb figyelmet érdemlő fejlesztés a Mediterrán tengerpart, mely Közép-Európa legnagyobb épített strandmedencéje. A mediterrán stílust idézi meg a homokos part, a kalózhajó, a világítótorony és a pálmafák.

Gyermekmedencék

Az úszómedence nemcsak az úszás kedvelőinek áll a rendelkezésére, hanem sportversenyek megrendezésére is alkalmas. A gyermekek több medence közül választhatnak, ahol örömteli fürdőzésben lehet részük akár a szülők felügyelete mellett is. A kicsik közül minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő vizes “játszóteret”, a következő medencék közül: gyermekpancsoló, gyermekmedence, tanmedence, omega medence, valamint a napvitorlával ellátott halacska medence 1-2. A vizes szórakozás mellett a kicsik részére gyermekjátszótér is fokozza a hajdúszoboszlói strandfürdő területén szerzett élmények gazdagságát, valamint a Vizipók meseszínpadon is változatos programok várják a családokat.

Sportcentrum

A fürdő területén található sportcentrumban a vízi élmények mellett sport élményekkel is gazdagodhatnak a fürdőzők. A strandröplabda, a lábtenisz, a ping-pong, a strandfoci, és a tenisz is az aktív kínálat elemei. A strandfürdő területén naturista sziget is rendelkezésre áll a természet közeliség kedvelői számára.

A medencék széles kínálatát egészítik ki az extra szolgáltatások, melyek térítés ellenében vehető igénybe:

  • fürdőruha kölcsönzés,
  • kabinbérlés,
  • napozóágy bérlés,
  • üzenetküldés, hangos bemondás,
  • értékmegőrzés.

A strandfürdő területén egymás mellett kínálják az egyéni stílusjegyekkel elkülönülő vendéglátó üzletek a magyar gasztronómia és különböző nemzetek ételeit.

A vizes élmények színesítéseként a Hungarospa a strandfürdő területén a vendégek aktivizálására különböző mozgásprogramokat, zenés táncos, és egyéb szórakoztató programokat is szervez.